НУУБ „Св.Климент Охридски“ – Битола ги наградува трите најкреативни коментари со најмногу лајкови, а тоа се коментарите на:

👉 Марина Станковска

👉Јована Матевска Атанасова

👉Белинда Сипкоска Гаштарова

Добитничките своите награди можат да ги подигнат утре од 10:00 до 12:00 часот од нашата библиотека.

Нека ни е честит празникот на жената 8 Март!!!