Март е месец на љубовта, месец на надежта, месец на пролетта, месец на жената!

Со таа цел НУУБ „Св.Климент Охридски“ – Битола подарува 3 книги на најкреативните коментари.

Ваша задача е во коментар на Facebook постот да напишите порака до Вашата мајка, сопруга, сестра…коментарите со најмногу лајкови ќе бидат добитници на книгите.

Добитниците ќе бидат објавени на 7.3.2023 со дополнителни информации за подигнување на наградата.