Со љубов за Македонија од учениците на ОУ „Даме Груев” – Битола и наставничката Катерина Солаковска.

На учениците им поделивме бесплатни ваучери за зачленување во Библиотеката.

Повеќе фотографии на следниот линк: NUUB Facebook