НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола и оваа година започнува со кампањата „ВАУЧЕР ЗА ПРВАЧИЊА“.

Сите првачиња запишани во учебната 2023/2024 година ќе добијат ваучери за едногодишна бесплатна членарина во нашата библиотека.

Бидете и вие дел од нашето големо семејство!

Се гледаме во септември!!!

Доаѓаме кај вас!!!

Facebook link