Ваучери за едногодишна бесплатна членарина во нашата библиотека беа поделени и на првачињата од ООУ „Стив Наумов“- Битола. Вработените во нашата библиотека им посакаа среќна и успешна учебна година.

Голема благодарност до директорот Никола Пискачев и наставничките што ни дозволија да бидиме дел од првите училишни денови и да ги израдуваме првачињата.

Се гледаме во библиотека!

Повеќе фотографии на следниот линк: NUUB Facebook