Промоции 21.09.2007 г.

Печати

( 0 Гласа ) Националната установа Универзитетска библиотеката “Св. Климент Охридски” од Битола на ден 21.09.2007 година (петок) во 12 часот во салата за промоции на Библиотеката организише промоција на монографијата “ОРЕОЛОТ НА ДЕВА МАРИЈА И СВ. БОГОРОДИЦА СЛИМНИЧКА ВО ПРЕСПА” од Вера Стојчевска - Антиќ и Славе Николовски -Катин.