МУЗЕЈ - БИБЛИОТЕЧНА ПОСТАВКА 02.06.2011

Печати

( 4 Гласа )

Во НУ - Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ – Битола  свечено се отвори МУЗЕЈ - БИБЛИОТЕЧНА ПОСТАВКА, единствениот библиотечен музеј во Македонија, но и во поширокиот регион.

Отворањето беше на 02.06.2011 во просториите на НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола.

 

донација од ЕЛЕМ електрани на Македонија