Продолжуваме со доделување на ваучери во ООУ„Коле Канински“ и ПОУ„ Коле Канински“

Печати

( 0 Гласа )
Овој пат ваучери за едногодишна бесплатна чланарина во НУУБ„Св. Климент Охридски“- Битола, беа доделени на учениците од прво одделение од ООУ„Коле Канински“- Битола и ПОУ„Коле Канински“ во Поешево, Буково и Буковски ливади.
Благодарност до наставничките кои ни помогнаат во реализацијата на нашата кампања „Сите во библиотека“. На овие првачиња, ние од срце им посакуваме среќен почеток и ги очекуваме во нашата библиотека најкасно до 1.11.2021