Промоција на „Пчеларски календар“

Печати

( 0 Гласа )

Хортикултурни библиотеки!

Промоција на „Пчеларски календар“ од проф. д-р Александар Узунов и м-р Борче Павлов.

Ве очекуваме на ден 23 ноември 2019 година, со почеток во 11 часот во просториите на Библиотеката.