Распеано и разиграно со учениците од ОУ „Стив Наумов“ - Битола

Печати

( 0 Гласа )

По повод месецот на книгата и Патрониот празник на ОУ „Стив Наумов“ - Битола учениците од II одделение ја посетија НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола. Целта на посетата беше да се поттикнат децата да читаат, да се развие свеста за ЕКОЛОГИЈАТА. Во текот на посетата гледавме едукативен цртан филм, разговаравме за селектирање, рециклирање...грижа за околината...и на крајот посетата ја завршивме со Еко пораки и песнички. На следниот линк следат повеќе фотографи https://www.facebook.com/pg/nuub.mk/photos/?tab=album&album_id=10157852227063679