Други активности 23.05.2008 г.

Печати

( 0 Гласа )

ТРКАЛЕЗНА МАСА

На 23.05.2008 година, (петок) во 12.00 часот во Роднокрајната читална ќе се организира Тркалезна маса со писателите.