Други активности 07.12.2007 г.

Печати

( 0 Гласа )

ЛИТЕРАТУРНО ЧИТАЊЕ “ПОЕТСКИ БРАНУВАЊА - 2007”

Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” од Битола по повод Патрониот празник на ден 07.12.2007 година, (петок) со почеток во 11.00 часот ја организираше четиринаесеттата традиционална литературна средба насловена како: “ПОЕТСКИ БРАНУВАЊА- 2007”. На средбата учество зедоја ученици членови на Литературните секции при Основните училишта од градот за која рокот за пријавување беше до 04.12.2007 година.