Предавања 06.07.2007 г.

Печати

( 0 Гласа )

ПРЕДАВАЊЕ “ГРБОВИТЕ СВЕДОШТВО НА ДРЖАВНОСТА”

Во салата за промоции на Библиотеката на ден 06.07.2007 година со почеток во 12 часот се одржа предавање на тема “Грбовите сведоштво на државноста”. Предавањето го одржа г-дин Јован Јоновски, Хералд и претседател на Македонско  хералдичко здружение.