Изложби 21.05.2008 г.

Печати

( 0 Гласа ) По повод одржувањето на 35 тото годишно собрание на Библиотекарското друштво на Македонија, (БДМ) во холот на НУУБ “Св. Климент Охридски” беше поставена изложба на книги од областа на Библиотекарството за неговиот историјат и развој.