Изложби 14.05.2008 г.

Печати

( 0 Гласа )

ИЗЛОЖБА НА КНИГИ ОД ПОЛСКИ ПИСАТЕЛИ

Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” од Битола, по повод гостувањето на делагацијата на библиотекари од градот Вроцлав од Полска на ден 14.05.2008 година во 12.30 часот во холот на Библиотеката организираше изложба на книги од полски писатели насловена како “ПОЛСКАТА КНИЖЕВНОСТ ВО МИНАТОТО И ДЕНЕС” .