Промоции 14.10.2008 г.

Печати

( 0 Гласа ) Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” од Битола по повод годината на македонскиот јазик на ден 14.10.2008 година, во салата за промноции со почеток во 12 часот ја организираше промоцијата на стихозбирката “ЧЕСТ” од битолскиот автор Кире Неделковски. Промотори на книгата беа: Петре Димовски и Милица Радевска.