Промоции 16.05.2008 г.

Печати

( 0 Гласа ) Националната библиотека “Св. Климент Охридски” од Битола на ден 16.05.2008 година, во салата за промоции во 18 часот организираше промоција на две книги и тоа: “Битолскиот градски говор” и “Да не заборавиме кои сме” од авторот проф. д-р Кирил Трајковски од Битола. Промотор на книгите беше писателот од Битола г-дин Радован П. Цветковски.