Магии

Печати

Во претходниот дел ,,Крилја“, Лорел дозна дека е самовила и за магичниот свет. Во оваа второ продолжение Лорел по една година сè уште се обидува се смести во светот на магија и да ги разреши сите дилеми околу чувствата кон Тамани.