Сенки од минатото

Печати

( 1 Глас )

Емили де ла Мартиниер отсекогаш се противеше на своето аристократско потекло. Едноставно, на некој начин и пречеше. Сега е единствена наследничка на домот со огромен имот на југот во Франција. Една стара тетратка со песни ја води во потрага по мистериозната и убава Софија, чија трагична љубов го сменила курсот на семејната историја. Додека ги открива семејните тајни, се впушта во лично патешествие низ времето, согледувајќи дека замокот може да и ги даде одговорите за нејзиното минато и конечно да ја отклучи иднината.

Емили ја има својата приказна. Ја има сопствената тага и радост, како секој од нас. А кога ќе започне да "копа" по трагите, ќе излезат живи слики... На површината излегуваат емоциите,животот се развива, навираат сеќавања...