Проекција на филмот на Michael Pfeifenberger

Печати

( 7 Гласа )

Проекција на филмот
на Michael Pfeifenberger 

четврток на 25.04.2013 во 18.30 часот


во Салата за промоции во


НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола


со воведен збор од
Н. Е. Dr. Thomas-Michael Baier
Амбасадор на Р.Австрија во Р. Македонија