Донација на книги од Швајцарската амбасада

Печати

( 9 Гласа )

Во рамки на успешната соработката со Австриската  амбасада во Република Македонија и успешното  функционирање на Австриското катче во Битолската библиотека, швајцарскиот амбасадор во Р.Македонија    г-дин Stefano Lazzarotto донира книги за љубителите на германскиот јазик.