Промоции 05.06.2007 г.

Печати

( 0 Гласа ) Македонско - Хрватско друштво “Марко Марулиќ”, Заедницата на хрватите - Битола и Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски”од Битола на 05.06.2007 година, (вторник) во 12 часот, организираат Презентацијата на книги од  Новинарско-издавачката куќа “Хрватска реч” од Суботица. Презентацијата ја отвори почесниот конзул на Р. Хрватска во Битола г-дин Бранко Маретиќ.