Промоции 26.04.2007 г.

Печати

( 3 Гласа ) На 26.04.2007 година, во салата за промоции на Библиотеката во 12 часот се одржа промоција на новата книга збирка на поезија “Вртлогот на занесот” од младата поетеса Ирена Црвенковска од Битола.