Центар за ран детски развој „Бамби“

Печати

( 1 Глас )

Центарот за ран детски развој „Бамби“, од с. Новаци денеска  на ден 19.07.2013 година ја посетија Библиотеката. Имаа можност да видат како работи библиотеката, како може да станат членови, со кои книги располага библиотеката и што претставува професијата библиотекар. Ви благодариме дечиња за посетата и што ни го разубавивте денот со Вашето присуство.