Пирамидите во Македонија

Печати

( 0 Гласа )

Почитувани,
трагачи по вистината и талкачи низ минатото.По многугодишна археолошка посветеност и теренско истражување на македонското тло и пошироко Ве покануваме на предавање, промоција и презентација на севкупната работа на г-дин Владо Павлов и неговиот тим.
Бидете наши гости на ден 23.02.2013 година (сабота) со почеток во 12 часот во НУУБ „Св.Климент Охридски“ – Битола и дознајте се за ПИРАМИДИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА.
- По книгата на г-дин Владо Павлов “Вистината за Македонија“- поврзана со гробницата на Александар Македонски во градот на медот.
Настанов е еден од низата кои се случуваат низ Македонија.