Промоции 09.02.2007 г.

Печати

( 0 Гласа )

Меѓународниот Славјански Институт - гр. Москва, Филијала Македонија - Битола  во соработка со “Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” од Битола, организираат промоција на книгата; “ВРЕМЕ НА СМРТНАТА ЉУБОВ”  роман од професорот на Славјанскиот Институт д-р. МЕТОДИ МАНЕВ од Свети Николе. Промотори на романот беа: д-р. Јован Дамјановски и писателот Петре Димовски од Битола.

Извадоци од книгата читаа: Ева Гаврилова и Нико Ѓоргиевски студенти на Славјанскиот Институт во Битола.

Музички настап Нико Ѓоргиевски. 

Модератор на програмата Делфина Лидони.