Биди Кабадаја - читај книги!

Печати

( 0 Гласа )

Во рамките на програмата БИТФЕСТ 2012 година, НУУБ „Св.Климент Охридски“ - Битола ќе го реализира проектот„Биди кабадаја - читај книга“.
Земете добра книга, најдете добро место за читање, кафенце до Вас и уживајте.
Фотографирајте се, најдете алтернативни места за читање на книги и испратете ги на нашиот профил на facebook (ПОРАКА) или на адресата Ленинова бр.39 - Битола, со назнака за проектот Биди кабадаја - читај книга.
Најдобрите фотографии ќе бидат наградени.
Најдобрите фотографии ќе бидат изложени во холот на библиотеката.

Конкурсот ќе биде отворен од 23.07.-15.08.2012 година.
Ве очекуваме!!!