Средба со австрискиот амбасадор во Р. Македонија

Печати

( 1 Глас )

На 3-ти Мај (четврток) 2012 година, директорот на НУУБ „Св.Климент Охридски“ - Битола г-дин Науме Ѓоргиевски во рамките на програмата за меѓународна соработка оствари работна средба со австрискиот амбасадор во Р.Македонија др. Томас Михаил Бајер.

На средбата се разговараше за проблемите, потребите и дефинирањето на наредните чекори за идна соработка меѓу двете институции.