„Ликот и делото на народните херои Стив Наумов и Елпида Караманди од призмата на младите поети“

Печати

( 0 Гласа )

Во пресрет на одбележувањето на 4-ти Ноември - Денот на ослободувањето на Битола, НУУБ „Св.Климент Охридски“ од Битола, на ден 02.11.2011 год. (среда) со почеток во 12 часот во холот на Библиотеката  приреди комбинирана изложба и литературно читање за „Ликот и делото на народните херои Стив Наумов и Елпида Караманди од призмата на младите поети“.