20 години независна Република Македонија

Печати

( 0 Гласа )


По повод 20 годишнината од осамостојувањето на Република Македонија, НУУБ „Св. Климент Охридски“ од Битола, во холот на Библиотеката припреми комбинирана изложба на книги кои се тематски поврзани со државноста на Македонија и статии објавени во весниците за референдумот кој се одржа на 8 септември 1991 година.