Мини саем на книга „Битола чита“ од 15 јули до 15 август

Печати

( 0 Гласа )

Летен попуст, голем избор на литература од 10 издавачки куќи од Република Македонија и голем интерес на читателската публика на Битола за понудата на ефтина книга и достапна за секого.