Промоција на книгата „Библиотеките во Битола“ во НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“ - Куманово

Печати

( 3 Гласа )

На 20.12.2009 година (недела), во 19.30 часот, во НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“ - Куманово се одржа промоција на книгата „Библиотеките во Битола“ од авторите Анета Стефановска и Науме Ѓоргиевски. Промотори на книгата беа Миле Бошески и д-р Михајло Георгиевски, а водител беше Анита Ангелевска.

За да видете повеќе слики кликнете ТУКА