Промоција на книгата „Реката Драгор“

Печати

( 1 Глас )

Во рамките на програмата за одбележување на битолското културно лето, Националната установа Универзитетска библиотека Св. Климент Охридски“ од Битола во соработка со Општина Битола на 09.07.2009 година (четврток) со почеток од 21 часот во просториите на Магазата организира промоција на книгата Реката Драгор“ од проф. д-р Александар Стерјовски.

Промотор на книгата ќе биде Градоначалникот Владимир Талески, а поздравна реч ќе одржи директорот на Библиотеката Науме Ѓоргиевски.