Ваучери за првачињата од ООУ „Св. Климент Охридски“-Битола

Печати

( 1 Глас )
Ваучери за бесплатно едногодишно членство во нашата библиотека беа поделени и во ООУ„ Св. Климент Охридски“-Битола на 131 прваче.
Со среќа првачиња!
А ние овие весели и насмеани дечиња заедно со нивните родители ги очекуваме секој работен ден до 1.11.2021 година.