Доделивме ваучери во приватното средно училиште САБА

Печати

( 0 Гласа )

Авантурата продолжува!

Денеска се дружевме со учениците од прва година во средното приватно училиште САБА.
Им посакавме среќна учебна година со ваучерите од нашата Библиотека за бесплатно едногодишно членство.

Имавме можност да ги презентираме програмите на библиотеката и разговаравме за идна соработка и проекти.
Почитувани ученици, Ве молиме да го искористите ваучерот до 01.11.2021 година.

Ве очекуваме!

Повеќе фотографии од овој настан на следниот линк: NUUB Facebook