Доделивме ваучери за бесплатно едногодишно членство на првоодделенците во ОУ Даме Груев

Печати

( 0 Гласа )

Драги ученици, наставници и родители од ОУ „Даме Груев“ - Битола. Ви посакуваме среќна, весела и успешна учебна година.
Среќен почеток на сите првачиња!
Ве очекуваме најдоцна до 01.11.2021 година да го искористите ваучерот за едногодишно бесплатно членство во Библиотеката.

Повеќе фотографии од овој настан на следниот линк: NUUB Facebook