Поделени ваучери во ООУ „Ѓорѓи Сугарев“ Битола

Печати

( 0 Гласа )

Среќен почеток на сите првачињата од ООУ „Ѓорѓи Сугарев“ - Битола. Ве очекуваме со ваучерите за едногодишно бесплатно членство во Библиотеката.

Повеќе од овој настан на следниот линк: NUUB Facebook