Октомври месец на книгата, Конкурс за стихотворба на тема: „Есенските бои“

Печати

( 0 Гласа )

НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола  по повод месецот на книгата Октомври, Ве поканува да учествувате со своја стихотворба на конкурсот на тема: „Есенските бои“. Конкурсот е наменет за децата од одделенска настава (од второ до деветто одделение). Заинтересираните учесници својата стихотворба треба да ја испратат на следниов email: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Овој конкурс ќе трае од 21.10.2020 до 31.10.2020,  а најдобрите стихотворби ќе бидат објавени во книга.
Ве очекуваме!