трибина на тема „Борба против дезинформациите“

Печати

( 0 Гласа )

ВНИМАНИЕ!!! ВНИМАНИЕ!!! Ве покануваме да бидете дел од Јавната интерактивна трибина на тема „Борба против дезинформациит“

Здружението за меѓународна младинска соработка ИНТЕРАКТИВ - Битола во соработка со НУУБ „Св. Климент Охридски” - Битола се организатори на овој настан, а на истиот учество ќе земат: Жанета Здравковска - новинар и регионален координатор на ЗНМ;      Стево Башуровски - главен и одговорен уредник на ТЕРА телевизија;                Д-р Божидар Миленковски - професор на ФИКТ;                                                 М-р Фатма Бајрам Аземовска - НУУБ „Св. Климент Охридски” - Битола. Модератор ќе биде Мартин Николовски, студент на насока новинарство на Факултетот за комуникации при Хаџи Бајрам Вели Универзитетот од Анкара, Р.Турција. Бидете и Вие дел од оваа трибина, на 19.09.2019 година во 12.00 часот во просториите на НУУБ „Св. Климент Охридски” - Битола