Други активности 09.10.2008 г.

Печати

( 0 Гласа ) ДОДЕЛУВАЊЕ НА МЕДАЛЈИ
Здружението за македонско италијанско пријателство и соработка на овој ден во салата за промоции на Библиотеката со почеток во 12 часот организираше доделување на медалји.