Други активности 26.05.2008 г.

Печати

( 0 Гласа )

ПЕТТИ САЕМ НА КНИГАТА

На 26 Мај 2008 година, (понеделник) во 20.00 часот во организација на Библиотеката свечено беше отворен Петтиот Саем на книгата Битола 2008 пред Народниот театар.