Други активности 22.05.2008 г.

Печати

( 0 Гласа )

35 ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА БДМ

Во организација на Библиотеката “Св. Климент Охридски” од Битола, на 22.05.2008 година, (четврток) со почеток во 14.00 часот,во салата за промоции на Библиотеката, Библиотекарското друштво на Македонија го одржа 35 -то годишно собрание.

Истиот ден во 18.00 часот во Роднокрајната сала ќе бидат претставени роднокрајните автори учесници на Третата роднокрајна средба на битолските писатели од Македонија под медијаторство на д-р Николче Велјановски