Дружба со најпродаваниот македонски автор во Битола!

Печати

( 0 Гласа )

Почитувани пријатели, Ве покануваме на дружба во Битола со Коста Петров, најпродаваниот македонски автор, чии дела „Се гледаме на врвот“, „Стравот“, „Нашето последно кафе“ и „Никој не рече дека ќе биде лесно“ се продадени во над 30,000 примероци ширум Македонија.
Коста Петров е основач на Пи Ворлд, интернационална креативна агенција со присуство во 35 земји во светот вклучувајќи ги САД, Канада, Јужна Кореја, Швајцарија, Малта, Србија, Хрватска, Египет, Мароко, Катар, Јордан, Оман и Иран.
Ве очекуваме во сабота, 23 јуни од 11 часот во НУУБ „Св.Климент Охридски“ - Битола.

Се гледаме на врвот!