Промоции 05.06.2008 г. (четврток) во 12 часот.

Печати

( 0 Гласа ) Промоција на книгата “КОГА ТЕ МОЛЕВ ДА ПОРАСНЕШ” од авторот ИВАН АНТОНОВСКИ од Скопје. Промотор на книгата беше проф. д-р. ВЕРА СТОЈЧЕВСКА АНТИЌ.