English French German Macedonian

Видео

Колку децата читаат книги?, 21.02.2016

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

Новата австриска амбасадорка во прва посета на Битола, 20.11.2015

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

Развој на НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола, 24.04.2015

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

Светски ден на книгата и авторското право, 23.04.2015

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

70 години постоење на НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

Страница 1 од 5

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер