English French German Macedonian

Настани

Промоции 21.09.2007 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) На празникот Рождество на Пресвета Богородица - Мала Богородица, 21 Септември во 12 часот во салата за промоции на Библиотеката се одржа промоција на монографијата: “ОРЕОЛОТ НА ДЕВА МАРИЈА И СВЕТА БОГОРОДИЦА СЛИМНИЧКА ВО ПРЕСПА” од авторите: Вера Стојчевска - Антиќ и Славе Николовски - Катин.
 

Промоции 30.08.2007 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Националната установа Универзитетска библиотеката “Св. Климент Охридски” од Битола, во рамките на Програмата за културни активности во 2007 година на ден 30.08.2007 година (четврток) во 12 часот во салата за промоции на Библиотеката организише промоција на книгите: “ЖЕНА НА БРЕГОТ ОД ОКЕАНОТ” и “ХАРФА” од Рада Видиновска. Промотори: м-р. Разме Кумбароски, писател, Никола Кљусев, академик.
   

Промоции 26.09.2007 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Националната установа Универзитетска библиотеката “Св. Климент Охридски” од Битола на ден 26.09.2007 година (среда) во 12 часот во салата за промоции на Библиотеката организише промоција на книгата “ВЕЧНИОТ ОГАН НА ФИЛОСОФИЈАТА” од Јозо Т. Бошковски Јон. Промотор беше проф. д-р Ферид Мухиќ.
   

Страница 251 од 255

Сподели на Facebook