English French German Macedonian

Настани

Промоции 26.09.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

ПРОМОЦИЈА НА КНИГА И ДВД

Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” од Битола на ден 26.09.2008 година, (петок) во салата за промоции со почеток во 12 часот организираше промоција на книгата “ПЕСНИ” (од ракопис до книга) Ванчо Николески. Книгата ја уредиле: Анета Стефановска, Науме Ѓоргиевски, Милка Котевска. Промотор на книгата беше писателот за деца од Скопје Горјан Петревски.

 

Промоции 05.06.2008 г

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” од Битола, во рамките на манифестациите “Битола град на културата 2008” и “2008 година, Година на македонскиот јазик” на ден 05.06.2008 година, (четврток) и 06.06.2008 година, (петок) во салата за промоции на Библиотеката со почеток во 12 часот организираше промоции на две книги.
   

Промоции 05.06.2008 г. (четврток) во 12 часот.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Промоција на книгата “КОГА ТЕ МОЛЕВ ДА ПОРАСНЕШ” од авторот ИВАН АНТОНОВСКИ од Скопје. Промотор на книгата беше проф. д-р. ВЕРА СТОЈЧЕВСКА АНТИЌ.
   

Страница 242 од 252

Сподели на Facebook