English French German Macedonian

Настани

Поетски собир по повод Светскиот ден на поезијата

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

 

Награден поетски конкурс

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

НУУБ „Св. Климент Охридски“- Битола и ЗГА ФОРУМ 16 распишуваат награден поетски конкурс по повод Светскиот ден на поезијата, 21 март.  Конкурсот е на слободна тема. Трае до 17 март.

   

Промоција на книгата „Резевен живот“ - Лидија Димковска

PDFПечатиЕ-пошта

( 1 Глас )

   

Страница 185 од 258

Сподели на Facebook