English French German Macedonian

Библиографии

Филтер по Наслови 

Прикажи # 
# Наслов на артиклот Автор Кликови
1 Библиографија на Националната установа Универзитетска библиотека Св. Климент Охридски - Битола, 2008 Administrator 2524
2 Вера Стојчева - Антиќ, персонална библиографија, 2007 Administrator 2571
3 Владимир Костов - персонална библиографија, 2004 Administrator 2486
4 Роднокрајна библиографија, 2004 Administrator 2439
5 Библиографијата на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола (1979 – 1999), 2003 Administrator 2467
6 Битола низ вековите, 2002 Administrator 2820
7 Роднокрајна библиографија, 1998 Administrator 2467
8 Роднокрајна библиографија, 1997 Administrator 2434
9 Библиографија - Битола и околината, 1995 Administrator 2576
10 Роднокрајна библиографија, 1993 Administrator 2442
11 Преглед на докторски дисертации и магистерски трудови на научни работници од подрачјето на Битола, одбранети во универзитетите во земјата и странство во периодот од 1955 – 1990 година, 1990 Administrator 2278

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер