Најавување

English French German Macedonian

Книги

Филтер по Наслови 

Прикажи # 
# Наслов на артиклот Автор Кликови
1 Развојот на библиотекарството во Битола и Битолско и видови библиотеки, 2013 (PDF) Administrator 2228
2 Библиотечната дејност во Битола и Битолско. Книга 2, Од 1974 година до 2013, 2013 (PDF) Administrator 2603
3 Библиотечната дејност во Битола и Битолско. Книга1, Од зачетоците до 1974 година, 2012 (PDF) Administrator 2362
4 НУУБ Св. Климент Охридски во меѓународната соработка, 2011 (PDF) Administrator 2387
5 Повоените македонски писатели II, 2011 (PDF) Administrator 2581
6 Значајни личности за Битола - образование и наука, 2011 (PDF) Administrator 2255
7 Библиотеките во Универзитетот Св.Климент Охридски - Битола, 2011 (PDF) Administrator 2484
8 Повоените македонски писатели, 2010 (PDF) Administrator 3165
9 Значајни личности за Битола - култура, 2010 (PDF) Administrator 2513
10 Библиотеките во црквите и манастирите во Преспанско-пелагонискиот регион, 2010 (PDF) Administrator 2779
11 Библиотеките во Битола, 2009 (PDF) Administrator 2619
12 Поетски бранувања, билтен бр. 16, 2009 Administrator 1765
13 Раскази и народни песни - од ракопис до книга, 2009 Administrator 1896
14 Битола љубов моја, 2009 Administrator 1708
15 Битола - Реката Драгор, 2009 Administrator 1818
16 Книжевен зборник на битолски писатели, 2009 Administrator 1674
17 Од љубов кон Пелистер засекогаш на Еверест, 2009 Administrator 1766
18 Значајни личности за Битола - писатели, 2008 (PDF) Administrator 2289
19 Свети Климент Охридски, 2008 (PDF) Administrator 2176
20 Поетски бранувања, билтен бр. 15, 2008 Administrator 1774
21 Песни - од ракопис до книга, Ванчо Николески, 2008 Administrator 3049
22 Водич низ НУУБ Св. Климент Охридски - Битола, 2007 Administrator 1702
23 Значајни личности за Битола, 2007 (PDF) Administrator 2197
24 Приватните библиотеки во Битола, 2006 (PDF) Administrator 2212
25 Библиотеката низ бројки, 1975 Administrator 1827
26 Климент Охридски, 1966 Administrator 1767
27 Алманах, 1961 Administrator 1816

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер